Spartling

Forny dit hjem med spartling og maling

Jeg laver professionel spartling af vægge

Er dine vægge slidte, og er der efterhånden opstået revner, mærker og huller, der ikke er særligt kønne at kigge på? Ved Malerfirma R. Henriksen laver jeg alle former for professionel spartling, der reparerer dine vægge og puster nyt liv i dem og dit hjem.

Hvis du er bosat i Aarhus eller omkringliggende områder, som Viby J og Skanderborg, så kommer jeg gerne hjem til dig og tager mig af dine opgaver med spartling eller fuldspartling. Jeg går aldrig på kompromis med mit arbejde – hverken i forhold til valg af materialer, eller vores aftalte pris - og tidsramme. På den måde vil jeg altid varetage dine interesser og give dig et kvalitetsresultat, du kan regne med.

Få ordnet dine vægge – helt fra bunden

Du kan både få spartlet dine vægge, hvis du skal have udbedret nogle fejl, skader og huller i væggen, hvis du er ved at renoverer dit hjem, eller hvis du bare vil sikre dig at få lavet et helt perfekt malerarbejde. Alt afhængigt af, hvilket resultat du er ude efter, tilbyder jeg forskellige former for spartling, og jeg hjælper dig naturligvis med at finde frem til den mest optimale løsning for dig.

Når jeg spartler forud for et malerarbejde, sørger jeg for at dit kvalitetsresultat med den nye maling går igennem alle væggens lag. Jeg arbejder nemlig med spartelmasse, opsætning af filt, eventuel slibning og afsluttende maling, så det samlet set giver dig et smukt, langtidsholdbart resultat.

Ring for at få lavet dine vægge – ordentligt og professionelt

Hvis du ønsker at hyre mig til at varetage dine opgaver med spartling, eller hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe til med din renovering derhjemme, så skal du bare ringe eller skrive til mig. Jeg er altid klar til at høre om og kigge på din opgave, så vi sammen kan finde den bedste løsning, og du kan få et godt tilbud.

Kontakt mig

Skriv til mig

Tøv ikke med at kontakte mig for et godt tilbud

Benyt kontaktformularen, hvor du hurtigt og meget nemt kan indtaste dine oplysninger. Du sender beskeden og får et uforpligtnede tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirma R. Henriksen

Hos Malerfirma R. Henriksen maler jeg alle former for vægge, facader, træværk og meget andet. Jeg lytter altid nøje til dine ønsker og sørger for, at de bliver indfriet til punkt og prikke..

Har du spørgsmål?

Ring til mig via nummeret herunder eller send en mail til: kontakt@malerfirmarhenriksen.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Malerfirma R. Henriksen

CVR​: 43017047

Kaj Munks Vej 22 1 mf, 8260 Viby J​