Maling af lejlighed

Maling af lejlighed i forbindelse med flytning

Jeg maler dit lejemål for dig

Står du og er ved at flytte ud af din lejlighed eller din kontorbygning, og skal du i den forbindelse have malet lejemålet, så du sikrer dit depositum? Hos Malerfirma R. Henriksen tilbyder jeg maling af lejlighed samt spartling – både hvis du står og skal flytte, men også hvis du bare ønsker at friske malingen i din lejlighed op.

Har du en lejlighed eller et andet lejemål i eller i nærheden af Aarhus, eksempelvis Skanderborg eller Viby J, så kan jeg klare dine maleropgaver for dig. Jeg tilbyder også maling af hus eller kontor til leje, hvis du står og skal flytte ud og har ansvaret for at lejemålet står i ordentlig stand. Uanset hvad du skal have malet, så tager jeg mig af din opgave og sørger for et flot resultat, der står færdigt til tiden.

Få en nemmere flytteproces med min hjælp

Ofte er det lejerens ansvar, at lejemålet står pænt og nymalet ved fraflytning, så udlejeren hurtigt kan få en ny lejer ind. For mange er en flytteproces dog i sig selv stressende at være i, og det kan være uoverskueligt at skulle tilbage i den gamle lejlighed for at male, når man lige er kommet godt til rette i sit nye hjem. Med min hjælp til maling af lejlighed bliver hele flytteprocessen derfor nemmere og mere overskuelig for dig.

Hvis du er udlejer og står med en opgang fuld af lejemål, der skal renoveres, og derfor har brug af at få malet alle lejlighederne, så kan jeg også hjælpe dig med det. Jeg leverer altid kvalitetsresultater og overholder alle aftaler om tidsramme og pris.

Kontakt mig for et tilbud på maling af lejlighed

Uanset om du skal flytte ind eller ud, eller om du bare vil have opfrisket malingen i dit hjem, så kan jeg stå for maling af lejlighed for dig. Kontakt mig allerede i dag og sørg for, at du efterlader en pæn og ordentlig lejlighed, så du undgår at betale for meget i forbindelse med fraflytning.

Kontakt mig

Skriv til mig

Tøv ikke med at kontakte mig for et godt tilbud

Benyt kontaktformularen, hvor du hurtigt og meget nemt kan indtaste dine oplysninger. Du sender beskeden og får et uforpligtnede tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirma R. Henriksen

Hos Malerfirma R. Henriksen maler jeg alle former for vægge, facader, træværk og meget andet. Jeg lytter altid nøje til dine ønsker og sørger for, at de bliver indfriet til punkt og prikke..

Har du spørgsmål?

Ring til mig via nummeret herunder eller send en mail til: kontakt@malerfirmarhenriksen.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Malerfirma R. Henriksen

CVR​: 43017047

Kaj Munks Vej 22 1 mf, 8260 Viby J​